Pýtali sa, ako bolo na Pro Educu


Vzdelávací veľtrh, zrejme najväčší, aký na východnom Slovensku máme, je podujatím, na ktorom sa Gymnázium sv. Košických mučeníkov prezentuje. Už je to takmer 22 rokov, čo existuje naše gymnázium, pričom vzdeláva len a len skvelých študentov. Kooperácia žiakov a pedagógov je tá najväčšia pridaná hodnota, ktorá posúva na ceste za poznaním a múdrosťou. A tak nás na veľtrhu reprezentovali žiaci a učitelia, ktorí sledovali spoločný cieľ, a tým bola dôstojná a reálna kampaň v prospech nášho gymnázia. Spolu sa rozdalo v súčte viac ako 2 000 rôznych tlačovín cez záložky, rôzne letáky, bulletiny, časopisy, ktoré majú pomôcť budúcim študentom v rozhodovaní.

Ako bolo na Pro Educu? Vďaka študentom, učiteľom a všetkým, ktorí nás navštívili, bolo veľmi dobre. Tešíme sa na ďalšie stretnutie.

Pozývame Vás už teraz na podujatie Deň otvorených dverí, ktoré sa uskutoční v pondelok 29. 01. 2024 o 10. 00 h alebo o 15. 00 h na našom gymnáziu. A ak by ste to nestihli, tak nasledujúce dva dni a v utorok 30. 01. a v stredu 31. 01. sa uskutoční vzdelávací veľtrh EduMet na Tajovského 15 a v priestoroch Teledomu, na ktorý rovnako pozývame.