Quo vadis v štúdiu Rádia Mária v Bratislave

Členovia redakčnej rady nášho školského časopisu Quo vadis v sprievode pani riaditeľky RNDr. Adriany Bariovej a pani učiteľky PaedDr. Heleny Čižmárovej prijali pozvanie moderátora Rádia Mária Juraja Zlochu a 16. apríla 2023 navštívili Bratislavu.

Večer si v Divadle Nová scéna pozreli svetoznámy kultový muzikál Bedári. Príbeh o Jeanovi Valjeanovi, galejníkovi na úteku, vychádza z kultového románu francúzskeho klasika Victora Huga „Les Misérables”.

Vychutnali si podmanivú hudbu v podaní Symfonického orchestra Slovenského rozhlasu pod taktovkou dirigenta Petra Valentoviča a excelentné spevácke i herecké výkony slovenských a českých muzikálových hviezd. V hlavnej úlohe Jeana Valjeana sa predstavil skvelý Titusz Tóbisz. Zážitok z predstavenia umocnili kostýmy a veľkolepá scéna.

V pondelok 17. apríla si pozreli naše hlavné mesto a popoludní už sedeli v štúdiu Rádia Mária, aby priblížili jeho poslucháčom tvorbu časopisu Quo vadis, ktorý v tomto roku oslavuje 20. výročie svojho vzniku. Atmosféra v štúdiu bola rovnako skvelá ako moderátor Juraj, ktorému ďakujú za inšpiratívny dvojdňový pobyt v Bratislave.

 

Fotogaléria