Metodiky overené v šk. rokoch 2017/2018, 2018/2019, 2019/2020 :
- Ako funguje biologická membrána
- Ako oxid uhličitý ovplyvňuje pH roztokov
- Ako oxid uhličitý ovplyvňuje pH roztokov 2
- Ako si žijú kvasinky – alkoholové kvasenie
- Ako soľ ovplyvňuje teplotu tuhnutia a varu vody žiacky videoprojekt
- Ako zničiť vitamín C
- Alkalické kovy
- Arény
- Bielkoviny
- Biolepidlo
- Chémia kože
- Chemické reakcie v organickej chémii
- Chemické vlastnosti arénov
- Chemické výpočty, látkové množstvo
- Detektívny príbeh
- Dialýza
- Energetické zmeny pri chemických reakciách
- Exotermické a endotermické reakcie
- Exotermické a endotermické reakcie 2
- Hydroxyderiváty
- Izoméria I
- Izoméria II
- Karboxylové kyseliny
- Kofeín
- Kypriace prášky
- Môžeme uvariť zemiaky v etanole alebo acetóne?
- Nukleové kyseliny
- Od železnej rudy k oceli
- Periodická tabuľka prvkov
- Prvky periodickej tabuľky prvkov
- Prvky s2
- Prvky skupiny medi
- Rozpustnosť CO2 v minerálnej vode
- Sacharidy
- Sieťovanie a pružnosť plastov
- Skúsme rozpustiť globálny problém
- Spoznávanie plastov
- Tráviace enzýmy
- Uhľovodíky
- Úvod do organickej chémie
- Viete, čo jete?
- Viete, čo pijete?
- Vodivosť vody
- Vodivosť vody 2
- Vplyv faktorov na rýchlosť chemických reakcií
- Vplyv faktorov na rýchlosť chemických reakcií 2
- Vplyv katalyzátorov na rýchlosť rozkladu peroxidu vodíka
- Vplyv koncentrácie látok na chemickú rovnováhu
- Vplyv koncentrácie reaktantov na rýchlosť rozkladu peroxidu vodíka
- Vplyv teploty na chemickú rovnováhu
- Vplyv teploty na chemickú rovnováhu 2
- Vplyv teploty na rýchlosť rozkladu peroxidu vodíka
- Vplyv veľkosti tuhých látok na rýchlosť chemickej reakcie
- Vražda a jedlo
- Výroba etanolu
- Zákon zachovania hmotnosti