Študenti s radosťou prezentovali školu na Pro Educo

Gymnázium sv. Košických mučeníkov je zaradené v sieti vzdelávania už viac ako 20 rokov. Za toto obdobie sa podarilo urobiť veľa dobrého. Potreba prezentovať školu je stále aktuálna, pretože ešte stále absentuje povedomie o škole, hlavne v niektorých mestských častiach.

Vzdelávací veľtrh Pro Educo je stabilnou platformou na prezentáciu spektra vzdelávacích aktivít. V tomto roku sa veľtrh konal v nových priestoroch Kulturparku, a to na prelome novembra a decembra. Naše gymnázium sa prezentovalo v stánku č. 46. Prezentáciu sme zverili do rúk študentom v zmysle sloganu, že “školu tvoria žiaci”. Tí sa veľmi húževnato vložili do prezentácie školy a aktívnej diskusie s návštevníkmi vzdelávacieho veľtrhu.

Tí, ktorí podujatie navštívili, mali možnosť zobrať si záložky do knihy, informačné brožúry, perá a iné prezentačné materiály, kde sa dozvedia informácie o našom gymnáziu a jeho aktivitách.

Chceme sa poďakovať aktívnym študentom nášho gymnázia, ktorí v zastúpení z každého ročníka úspešne prezentovali školu v silnej konkurencii. Nemáme ambíciu súperiť, ale ponúknuť alternatívu, bezpečné prostredie, kvalitné vzdelanie a možnosť rozvoja každého nášho študenta.