Súťaž JUNIOR INTERNET – informácie

Žiaci a študenti, zapojte sa do zaujímavej súťaže!

AMAVET vyhlasuje 16. ročník jedinečnej konferenčnej súťaže JUNIOR INTERNET. Súťaž je určená žiakom základných a stredných škôl, ktorých doménou je tvorba v online priestore. Súťažiacimi sú individuálni autori alebo tím maximálne troch autorov, ktorí sa aktívne zaujímajú o tvorbu webových stránok, programovanie aplikácií, digitálnu grafiku a dizajn, písanie textov a blogov, aktívnu tvorbu na sociálnych sieťach a tvorbu online projektov zameraných na vzdelávanie. Súťaž obohacujú rôzne workshopy, diskusie a prezentácie.

Prihlasovať projekty do súťažných kategórií môžu autori do 15. marca 2021 na www.juniorinternet.sk

Súťažné kategórie:

  • JuniorWEB – webové stránky,
  • JuniorDESIGN – digitálne grafické práce a digitálny dizajn,
  • JuniorBLOG – blogy a vlogy, profily na sociálnych sieťach (Instagram, Facebook, TikTok…),
  • JuniorAPP – mobilné aplikácie,
  • JuniorLEARN – weby a aplikácie využiteľné vo vzdelávaní,
  • JuniorTEXT – texty na vyhlásenú tému: Akú podobu by mala mať veda, ktorá bude hnacím motorom Slovenska i celej EÚ?

Prihlásené práce budú hodnotiť odborníci z prostredia IT a internetu. O úspechu projektu rozhoduje originalita a nápad, dizajn, technické prevedenie, ale aj bezpečnosť.

Finále súťažnej konferencie sa uskutoční 23. a 24. apríla 2021 opäť ako minulý rok formou videokonferencie. Súťažiaci majú šancu získať hodnotné vecné ceny v celkovej hodnote viac ako 2000€.

Bližšie informácie a prihlasovanie: www.juniorinternet.sk

Zdroj informácií a foto: https://www.zmos.sk/amavet-vyhlasuje-16-rocnik-jedinecnej-konferencnej-sutaze-junior-internet-oznam/mid/405616/.html#m_405616