Gaudeamus online 2021 január

ilustračná obrazok gaudeamus

Európsky veľtrh pomaturitného a celoživotného vzdelávania

Pre študentov v maturitnom a pred-maturitnom ročníku Gaudeamus pripravil zimnú a jarnú sériu Gaudeamus online prednáškových dní. Môžu sa tu stretnúť s vysokými školami, fakultami, univerzitami a inými vzdelávacími inštitúciami zo SR, ČR a zahraničia. Cieľom prednáškových dní je poskytnúť študentom čo najviac aktuálnych informácií o ponuke štúdia po maturite a motivovať ich k správnemu rozhodnutiu pri voľbe vysokej školy alebo ďalšieho štúdia.

Gaudeamus online 2021 – leták SK  pdf verzia

 

Prvý prednáškový deň odštartuje 19. januára 2021. Prednášková séria pobeží až do uzatvorenia prijímania prihlášok na vysoké školy v apríli 2021.

Prednášajúce školy sa teraz prihlasujú a program sa postupne zostavuje na stránke: https://sk.gaudeamus.cz/e-roadshow/#Dny.

 

Prednáškové dni budú vysielané naživo na Facebook „Gaudeamus Slovakia“ a Youtube “Gaudeamus veletrh vzdělání”. Záznamy prednášok budú následne k dispozícii na zhliadnutie do konca júna 2021.

 

Prednáškové dni budú doplnené on-line prezentáciou vystavovateľov na portáli Gaudeamus-sk.sk, v aplikácii Gaudeamus Guide pre študentov a rodičov a v aplikácii Gaudeamus Advisor pre stredoškolských pedagógov. Tieto on-line informačné zdroje ponúknu kompletné kontaktné informácie, registre študijných programov, informácie o fakultách a prijímacom konaní na všetkých zúčastnených školách. Návštevníkom budú tiež k dispozícii vyhľadávače študijných programov, škôl a fakúlt.

 

Pre zhliadnutie on-line prednáškových dní je nutná registrácia na portáli Gaudeamus (cez tlačidlo “Registrácia na veľtrh” v pravom hornom rohu ktorejkoľvek stránky). Do registračného formulára stačí zadať platný e-mail. Registrovaným študentom následne zašleme pozvánku na sledovanie prednáškových dní.

 

Gaudeamus online prednáškové dni budú jedným z najvýznamnejších zdrojov informácií pred podaním prihlášok na vysoké školy v roku 2021!

Gaudeamus – celý program

ilustračný obrázok gaudeamus

Všetky informácie: www.gaudeamus-sk.sk