Tretí ročník reprezentačného plesu nášho gymnázia sa vydaril

7. januára sa v hoteli Centrum v Košiciach stretli učitelia, rodičia, absolventi i študenti nášho gymnázia na treťom reprezentačnom plese. Všetci sa výborne zabávali a vychutnávali si úžasnú atmosféru navodenú nielen peknou interiérovou výzdobou, ale aj skvelým programom. Nechýbalo ani dobré jedlo, občerstvenie, chutné koláče, tombola, skvelá hudba a dobrá zábava.

Ples otvorili a celým večerom už tradične sprevádzali moderátori – pani riaditeľka RNDr. Adriana Bariová a pán zástupca Mgr. Milan Koščo, ktorí svoju hostiteľskú úlohu opäť zvládli na výbornú. Úvodný valčík patril Jakubovi Kocúrkovi a jeho partnerke z tanečného štúdia SOUL Prešov. Svojím vystúpením zaujala aj energická tanečná skupina Nashville na čele s našou študentkou Katkou Szalonovou.

Potlesk patril aj našej študentke Miške Komarovej a jej hudobnej skupine Unknown Band, ktorá nám hrala do tanca a striedala sa s DJ. V programe nechýbala vďaka sponzorom ani spmínaná tombola so zaujímavými cenami. Výhercovia sa mohli tešiť z osobného auta Renault Scenic s plnou nádržou na víkend od Tempus Group Košice.

Svoje ceny pridali aj sponzori parfumérie Fann, firma Besster, Agronakup T. s.r.o, Farnosť Božieho milosrdenstva Košice KVP, Spojená škola sv. Košických mučeníkov a Get Fit Bro. V tombole nechýbali ani tartaletky a francúzske makronky.

Ples sa vydaril a vďaka za to patrí vedeniu školy, učiteľom, všetkým sponzorom a, samozrejme, aj všetkým účastníkom. Už teraz sa tešíme na štvrtý ročník nášho reprezentačného plesu, ktorý je rezervovaný na 26. januára 2019.

Pozrite si našu fotogalériu.